RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

НАБУ нагрянуло з обшуками в лікарні "Укрзалізниці": перші подробиці

У четвер, 10 червня, співробітники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) проводять обшуки в медичних установах акціонерного товариства "Укрзалізниця" у справі про закупівлю послуг ПЛР-тестування за завищеними цінами.

Про це повідомили в прес-службі залізничної компанії.

"Укрзалізниця всіляко сприяє слідчим діям НАБУ, зокрема, в справі про роботу медичних установ суспільства. Слідчим надано доступ до всіх приміщень, передбачених постановою суду для проведення обшуків в рамках досудового розслідування", - сказано в повідомленні.

Розслідування НАБУ проводиться для перевірки підозри в тому, що з вересня по грудень 2020 року працівники філій "Центру охорони здоров'я" АТ "Укрзалізниця" намагалися закупити послуги ПЛР-тестування за завищеними цінами.

"Зазначені закупівлі були припинені департаментом категорійного управління і службами безпеки АТ "Укрзалізниця". Матеріали про можливе порушення було передано правоохоронцям", - уточнили в компанії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше провідник розповів, що в 99% пасажирських поїздів Укрзалізниці систематично "працюють" злодії.