RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

"Обдурили дурника": дитсадкову риторику Путіна висміяли у новій карикатурі

Відомий російський карикатурист Сергій Йолкін у своїй новій роботі висміяв інтерв'ю президента РФ Володимира Путіна американському телеканалу NBC, в якому він несподівано почав вживати дитячі дражнилки. Так, Путін, коментуючи питання розширення НАТО на схід, сказав: "Обманули дурачка на чотири кулачка".

Відомий карикатурист Сергій Йолкін виклав черговий шедевр, який активно поширюють користувачі Twitter.

Так, приводом до нової карикатури стало інтерв'ю Путіна журналістові американської телекомпанії NBC Кіру Сіммонсу, у якому російський президент звинуватив НАТО в порушенні домовленостей про не розширення Альянсу на схід.

На запитання американського журналіста, де саме було письмово закріплено цю обіцянку, про яку згадав Путін, той відповів у стилі дитячої дражнилки: "Ви молодець! Правильно, обдурили дурачка на чотири кулачка - у нас так в народі кажуть. Треба все закріплювати на папері".

Йолкін припустив, що Путін почав використовувати в якості спічрайтерів дітей - саме від них він набрався дитячих висловів.

Карикатура Сергія ЙолкінаФото: Twitter

Як ми раніше писали, Путін не вперше "впадає в дитинство". Після слів президента США Джо Байдена про те, що господар Кремля - вбивця, президент РФ відповів дитячою дражнилкою "Хто як обзивається, той так і називається".