RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Яка зараз погода і вода на Азовському морі: дані по топ-курортах

В Україні триває курортний сезон 2021 року, все більше українців вирушають на літній відпочинок до моря.

"Апостроф" публікує актуальну інформацію щодо погоди на найбільших курортах Азовського моря і про температуру води на них.

Температура воды в Азовском море по данным онлайн-измерительных станций составляет 20-21 градусов.

Ялта, Мелекіно, Білосарайська коса

На курортах поблизу Маріуполя 17 червня очікуються дощі з грозами, температура підніметься до +22. Вода прогрілася до +20.

Генічеськ

Сильний дощ впродовж доби очікується в Генічеську, гримітимуть і грози. Температура повітря підніметься до +21, а вода прогріється до +21.

Кирилівка

У Кирилівці також впродовж всього дня очікується дощова погода, можливі грози. Опади ослабнуть лише ввечері. Температура протягом доби становитиме +17-21 градус, а вода прогріється до +21. В другій половині дня курорт накриє сильний вітер, його пориви досягатимуть 15-20 м/с.

Приморськ

Сильний дощ очікується і в Приморську, періодично гримітимуть грози. Синоптики обіцяють, що температура повітря підніметься до +23 градусів. Очікується сильний вітер - до 18-20 м/с.

Бердянськ

Хмарно буде і у Бердянську, де йтиме сильний дощ з грозами. Термометри показуватимуть +20-22 градуси. Шквальний вітер до 18 м/с.

Раніше "Апостроф" розповідав про ціни на житло в курортній Кирилівці. В цілому оренда житла подорожчала, але все ще можна знайти ліжко-місце за 100 гривень на добу. Водночас за 2-місний номер в готелі на 1-й лінії доведеться викласти до 4000 грн.