RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

"Наймагічніший" день літа: як правильно провести День літнього сонцестояння

Наближається День літнього сонцестояння - у цьому році воно настане 21 червня о 3:32. З цього моменту світлий час доби поступово почне скорочуватися, а ніч - ставати довшою.

"Апостроф" розповідає про те, як правильно провести День літнього сонцестояння, щоб привернути до себе удачу.

У День літнього сонцестояння - найдовший світловий день і найкоротша ніч у році. Саме тому з давніх-давен він вважався магічним. За старих часів існувало багато ритуалів, які згідно з віруваннями людей, мали силу продовжити молодість, подарувати красу і зміцнити здоров'я.

Наші предки вранці в цей день вмивалися росою або річковою водою. Після цього вони збирали цілющі трави, водили хороводи і плели вінки, а ввечері запалювали високі багаття.

У День літнього сонцестояння краще прокинутися ще на світанку і загадати бажання - воно неодмінно збудеться. Одяг краще обирати помаранчевих, зелених і жовтих відтінків, це допоможе налаштуватися на позитив. День рекомендується провести саме на цій ноті - в радості і вдячності.

Не варто в цей день сваритися і конфліктувати, говорити погано про будь-кого та бажати комусь зла. Також не рекомендується сумувати і лити сльози.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на День літнього сонцестояння 21 червня .