RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Спека до +34 і грози: синоптики дали прогноз погоди на найближчі дні

В Україну йде справжня спека до +34 градусів, а також грози. Синоптики розповіли чого чекати від погоди з 20 по 24 червня.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У неділю, 20 червня, на західних та південних областях буде бушувати гроза та несильні дощі, але температура триматиметься теплою, вдень до +30 градусів. Переважно сонячний день чекає східну та центральну частину України, а також окупований Крим, який декілька днів потерпає від зливи та потопів, особливо Керч та Ялта. Тому мешканцям півострова нарешті можна буде видохнути цієї неділі.

20 червняФото:meteo.gov.ua

В понеділок, 21 червня, майже на всій території країни буде сонячно. Вдень температура буде до +34 градусів, вночі до +20 градусів. Грози та невеличкі дощі залишаться тільки на заході.

21 червняФото: meteo.gov.ua

На вівторок, 22 червня, краще запастися парасольками та дощовиками, тому що всю країну, крім східної та північної сторони, чекають обільні осадки та грози. Температура спаде на пару градусів, але все одно буде по-літньому тепло - вдень до +34, вночі - до +20 градусів.

22 червняФото: meteo.gov.ua

У середу, 23 червня, буде триматися така ж сама погода, як й у вівторок. За винятком того, що ще трохи спаде тепло. Вдень буде до +33, вночі - до +20 градусів.

23 червняФото: meteo.gov.ua

У четвер, 24 червня, дощітиме на території всієї України, крім східної частини (Донецька, Луганська та Харківська області). Температура вдень очікується до +33 градусів, вночі - до +19 градусів тепла.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чи чекати українцям аномальну спеку в липні. Кліматолог озвучила прогноз на місяць.