RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Туристи за день перетворили унікальний пляж в свинарник: фото

За один лише день туристи перетворили в сміттєзвалище унікальний пляж Степок у Кирилівці, який лише нещодавно був платним.

Про це повідомляє ria-m.tv.

У неділю 27 червня співробітники Нацполіціі демонтували шлагбаум, який був встановлений Приазовським Національним природним парком при в'їзді на пляж Степок в Кирилівці. Вважають, що він був встановлений незаконно, тож порушили кримінальне провадження за статтею “зловживання владою або службовим становищем”.

За в'їзд машиною на пляж треба було заплатити 200 грн. Туристів, які хотіли пройти пішки, пропускали безкоштовно. У суму входили біотуалети, сміттєві баки, душові кабіни з прісною водою, прибирання пляжів.

Як тільки ж пляж став повністю безкоштовним, туристи, які відпочивали “дикунами”, перетворили його в смітник. Все сміття в баки не вмістилося, тож просто лишили його.

Директор Національного парку Дмитро Воловик лише ж дивується, як так швидко поліція знайшла спецтехніку для демонтажу шлагбауму, встановленого, на його думку, на законних підставах. Директор не виключає, що після інциденту територію повністю закриють для відпочивальників.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які пляжі Києва найчистіші.