RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названий найдорожчий курорт України: в 2021 році ціни зросли майже втричі

Одеса традиційно очолює рейтинг найпопулярніших і найдорожчих курортів України.

Про це пише ТСН.

Більш як половина українців планують влітку 2021 року відпочивати на вітчизняних курортах.

Одеса очолює рейтинг найдорожчих і найбільш популярних українських курортів. За словами експерта Антона Тараненка, ціни в цьому році на житло виросли на 20-30%.

"Друге місце це буде курорт в Західній Україні. На третьому - курорти Херсонщини. На останньому місці - це найдешевше - Затока, а також частина Одеського регіону. Найбільше подорожчав середній і високий рівень. Нижче - це, умовно кажучи, бабусин варіант - апартаменти, залишився плюс-мінус на такому ж рівні", - заявив фахівець в коментарі журналістам.

Номер на двох в Одесі обійдеться в 2-3 тисячі гривень, але є і варіанти від 5 до 7 тисяч. Залізний Порт дешевший - близько 1000 гривень. Затока, Бердянськ, Кирилівка і Коблево - від 800 грн до 1,5 тис. грн.

Антон Тараненко попередив, що ціни на житло можуть ще зрости через наплив туристів.

"У минулому році завантаженість готелів в містах була 20%. Сьогодні з відкриттям кордонів маємо середню завантаженість готелів 50-60%. У минулому році не було такого шаленого попиту", - продовжив експерт з питань туризму і додав, що сервіс на українських курортах залишає бажати кращого.

Раніше ми публікували ТОП-11 нерозкручених місць на море в Україні, де потрібно побувати.