RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

В "Борисполі" пасажири авіарейсу в Батумі застрягли на 15 годин (оновлено)

Пасажири рейсу українського лоукоста YanAir в Батумі знову не можуть вилетіти з аеропорту "Бориспіль", як це було наприкінці червня.

Про це пише Telegram-канал "Х**вий Київ".

Відомо, що ранковий рейс YanAir "Київ - Батумі" неодноразово переносили з 07:30 ранку. Розлючені пасажири не можуть додзвонитися до авіаперевізника.

Більше того, пасажири рейсу YanAir YE 215 "Київ - Батумі" від безвиході готові виходити на злітно-посадкову смугу аеропорту "Бориспіль" в пошуках свого літака.

За весь цей час представники авіакомпанії YanAir не спромоглися пояснити пасажирам рейсу в Батумі причину затримки.

На онлайн-табло аеропорту "Бориспіль" зазначено, що літак очікується о 22:30 за київським часом. Тобто, затримка відправлення рейсу YE 215 "Київ - Батумі" становить вже 15 годин.

Як повідомляє Telegram-канал "Київ оперативний", спочатку телефони авіакомпанії YanAir мовчали, а ввечері - знаходяться поза зоною доступу.

Через розлючених пасажирів, які з ранку не можуть вилетіти в Батумі, в аеропорт прибули бійці спецпідрозділу.

"Ситуація дуже загострюється - пасажири налаштовані вийти на злітну смугу і самостійно пошукати свій літак. Для заспокоєння громадян на "переговори" прислали хлопців зі спецпідрозділу...", - йдеться в повідомленні.

Оновлено. За останніми даними, авіарейс YanAir "Київ - Батумі" знову перенесли. На онлайн-табло сказано, що літак очікується о 23:00.

"Перевізник йде на рекорд. Також перевізник чомусь не віддає багаж, бо ніхто не знає де він", - повідомляє "Київ оперативний".

Раніше ми розповідали, що в Борисполі понад 700 людей чекали вильоту до Анталії.