RU  UA

Юний британець сам облетів світ і потрапив у Книгу рекордів: як це було

Британець Тревіс Ладлоу потрапив у Книгу рекордів Гіннеса. У свої 18 років хлопець став наймолодшою людиною у світі, яка самостійно здійснила навколосвітню подорож на одномоторному літаку.

Скільки країн побачив юнак, та скільки часу йому знадобилося - дивіться у сюжеті Апостроф News о 15:00 на Апостроф TV.

Облетіти усю Землю Тревіс Ладлоу планував на одномоторному літаку сам. Стартував хлопець із Великої Британії. Попереду на нього чекали 40 тисяч кілометрів та безліч зупинок.

"Щойно прокинувся. І це мій вид з вікна готельного номеру. Але сьогодні має бути чудовий політ. Я впевнений, я побачу захопливі краєвиди", - ділився Тревіс.

Попри вік, у юнака великий досвід польотів. Уперше він узяв у руки штурвал у 12 років. Уже в 14 Тревіс став наймолодшим в країні планеристом.

"Я щойно приземлився після семи з половиною годин польоту. Це було дійсно довго, але мені пощастило з попутнім вітром", - звітував хлопець.

Тревіс зробив близько 60 зупинок у дев'яти країнах світу і потрапив у Книгу рекордів Гіннеса. Хлопець став наймолодшою людиною у світі, яка самостійно облетіла усю земну кулю на одномоторному літаку. Та головне, що Тревіс здійснив мрію і побачив світ з висоти пташиного польоту.