RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Комаровський назвав головні заходи профілактики коронавірусу

Відомий лікар Євген Комаровський, який раніше пояснив, як правильно приймати антибіотики, перерахував способи профілактики коронавірусу. Він дав поради в першу чергу для водіїв і кур'єрів, але зазначив, що рекомендації носять універсальний характер і стануть в нагоді всім.

Відео з відповіддю на це питання він виклав на своєму Youtube-каналі.

Першим ефективним захистом доктор називає вакцинацію.

"Найефективніший, відповідний вимогам сучасної медичної науки і епідеміології спосіб. Це ознака логіки і здорового глузду, це реальна турбота про своє здоров'я і здоров'я всіх, хто поруч", - сказав Комаровський.

Другим дієвим способом він назвав вентиляцію. Він порекомендував частіше відкривати вікна і провітрювати приміщення або салон автомобіля.

До основних заходів профілактики він відніс масковий режим і дотримання дистанції. Маска повинна щільно закривати ніс і рот; кожні три години її потрібно міняти.

Комаровський також закликав не забувати про гігієну. Мити руки з милом не менше 30 секунд або скористатися санітайзером або вологими серветками з дезинфікуючим засобом.

Крім того, за словами доктора, важливо своєчасно отримувати перевірену наукову інформацію про інфекцію з офіційних або вартих довіри джерел.

Як писав "Апостроф" раніше, Євген Комаровський розкрив головні правила симптоматичного лікування нежиті..