RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Людей на пляжах багато, як і медуз: туристи поскаржилися на відпочинок на популярному українському курорті, відео

Хоча медуз на пляжах курортного селища Кирилівка на Азовському узбережжі Запорізької області, стало значно менше, ці морські мешканці продовжують псувати відпочинок курортникам.

Про це розповіли автори відео, опублікованого на Telegram-каналі "Тревел Шмевел Блог".

За словами відпочивальників, медузи дуже псують відпочинок, деякі навіть змушені перервати його завчасно. Однак людей на пляжах все одно багато.

"Людей на пляжі було дуже багато, як і медуз. Їх, звичайно, намагалися закопувати, але морських мешканців було занадто багато. Ми так зрозуміли, що проблема стала настільки великою, що люди почали виселятися після вихідних і вільних місць в Кирилівці стало дуже багато . І це в самий розпал сезону ", - пояснили докладніше блогери.

За їх словами, масштаби проблеми такі, що в море просто неможливо зайти, а пляжний відпочинок - єдине, чим приваблює Кирилівка.

"Чесно, це не відпочинок. Приїхати сюди, щоб день-два побродити по головних вулицях? Начебто море, начебто навіть чистий пляж, але медузи просто вбивають все бажання бути тут", - додали вони.

Як розповідав "Апостроф", раніше відпочивальники Кирилівки розповіли, що медузи на довгий час залишають в морській воді свою отруту - у купальщиків пече шкіра.