RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Кирилівці шахраї наживаються на відпочивальниках: відео з "героями"

У популярному курортному селищі Кирилівка Запорізької області, куди повернулися медузи, туристів обманюють організатори екскурсій.

Про один з таких випадків відпочивальники розповіли в Facebook-групі "Улюблена Кирилівка".

Як написала користувачка Наталія Пилипчук, організатори екскурсії від бази відпочинку "Літо" обіцяли їм подорож на три години на острів Бірючий та купання у відкритому морі 40 хвилин. Прогулянка проходить на судні "Ластівка". Її ціна для дорослого - 460 гривень, а для дитини - 260.

На ділі виявилося, що хитрі екскурсоводи влаштували прогулянку на півтори години, Бирючий було видно десь далеко на горизонті, а замість купання у відкритому морі їм запропонували 15 хвилин купатися в самому лимані. При цьому вартість такої екскурсії на "Ластівці" - 200 грн дорослий квиток і 100 грн - для дитини.

Як видно на відео, один з ошуканих курортників настільки розізлився, що в агресивній формі почав вимагати гроші назад, а "організатори екскурсії" не погоджувалися їх віддати. Мало не дійшло до бійки.

Увага! Відео містить нецензурну лексику


Як повідомляв "Апостроф", днями в Кирилівці гідроскутер зіткнувся з надувним "бананом" . В результаті інциденту було травмовано чотири людини.