RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Чи не хоче заразити медуз: чоловік в масці в Азовському морі став героєм мережі, фото

На пляжі в Кирилівці помітили курйозного відпочивальника, який занадто строго дотримується маскового режиму.

Відео з кумедною ситуацією опублікували в мелітопольській спільноті в соціальній мережі Instagram.

На кадрах видно чоловіка, що безтурботно купається в морі. При цьому на ньому надіта медична маска. Він не знімає її навіть під час пірнання.

Зараз відео набрало вже більше 10 тисяч переглядів.

"Йшов 2021 рік, ми дотримувалися карантин як могли", - підписали ролик при публікації, супроводивши цю фразу кількома усміхненими смайликами.

Чому герой відео не знімає маску навіть під час купання в морі, залишається загадкою. Можливо, на березі знаходиться хтось із його компанії і теж знімає його на відео, щоб отримати забавні кадри. Або ж він дійсно так побоюється за своє здоров'я (навколо нього всі інші відпочивальники купаються без масок).

Як би там не було, в коментарях люди відразу ж почали всіляко жартувати з цього приводу. Одні припустили, що він не хоче заразити медуз, інші - що він вакцинувався вже три рази, і після третьої дози щеплення медична маска приростає до обличчя, як лицехват зі всесвіту кінофільму "Чужий".

«А раптом у нього коронавірус і він не хоче заразити медуз», «Це після 3 вакцинацій, маска приростає до обличчя, як у фільмі «Чужий», «Це не маска, це медуза налипнув», «Щоб медузу не проковтнула», «сподіваюся, він в рукавичках», - пишуть в коментарях користувачі.

Тим часом в Мережі повідомили, що один з популярних українських курортів знову "атакували" медузи.