RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Українцям пообіцяли матеріальну допомогу до Дня Незалежності: пощастить не всім

Деякі категорії киян отримають матеріальну допомогу в сумі від 250 до 700 гривень до Дня Незалежності України.

Хто має право на виплату і в якій сумі, визначає розпорядження КМДА від 10 серпня 2021 року № 1737.

"Надати одноразову адресну соціальну матеріальну допомогу окремим категоріям соціально незахищених верств населення міста Києва, в тому числі внутрішньо переміщеним особам, які перебувають на обліку і фактично проживають у місті Києві, з нагоди Дня Незалежності України у 2021 році", - йдеться в розпорядженні.

Згідно з документом, виплату в розмірі 700 гривень отримають кияни-члени сімей осіб, які загинули або померли внаслідок поранень, отриманих під час участі в революції Гідності, а також члени сімей учасників АТО, волонтерів і добровольців, які загинули або пропали безвісти, захищаючи територіальну цілісність України.

Матеріальна допомога в розмірі 250 гривень призначена киянам, які отримують допомогу по догляду за інвалідами, не працюючим пенсіонерам, дохід яких не перевищує двох прожиткових мінімумів, і деяким іншим категоріям.

Одержувачі одноразової виплати з нагоди Дня Незалежності України розділені на 6 категорій, яким визначено суму допомоги відповідно: 700, 500, 400, 350, 280 і 250 гривень.

Раніше ми писали, що на центральних вулицях Києва обмежать рух транспорту на три дні. Вулиці будуть перекриті у зв'язку з проведенням зйомок телеканалу "1+1", приурочених до урочистостей з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

;