RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

У Миколаєві дорожники закатали в асфальт алею з деревами: в мережі хвиля гніву

Дорожники на перетині вулиць Нікольської і Артилерійської в Миколаєві закатали в асфальт кілька дерев.

Про це у своєму Facebook повідомив користувач Федір Левченко.

За його словами, після гнівних коментарів у соцмережах дорожники відгребли трохи асфальту від дерев.

Федір Левченко розповів, якої помилки припустилися працівники дорожньої служби. Дорожникам необхідно було встановити спеціальні пристовбурні обмежувачі/рамки для захисту дерев і попадання води в кореневу систему дерев.

"Миколаїв, Нікольська і кут Артилерійської, навпроти військової комендатури. Дорожники дійсно повністю закатали дерева в асфальт. Після публікацій в ФБ, сьогодні асфальт трохи відгребли від дерев, але так робити не можна", - написав Левченко і опублікував фотографії з результатом роботи співробітників дорожніх служб .

Користувачі Facebook розкритикували роботу дорожників в Миколаєві. Деякі коментатори припустили, що співробітники дорожніх служб перебували в стані алкогольного сп'яніння, коли клали асфальт, а інші назвали комунальників шкідниками.

"Після першого дощу там асфальту не залишиться, це ж стоянка. Не кажучи вже про дерева. Що ж "через д*пу" так роблять", "Вибачте за грубість, відчуття що виконавці з низьким рівнем IQ або були в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння", "Шкідники", "Все як завжди в Миколаєві", "Кошмар", - написали користувачі в коментарях.

Раніше ми розповідали, як в Києві з сухими листям "відзначилися" комунальники.