RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Концерт на День Незалежності України: де і коли дивитися шоу

24 серпня з нагоди 30-річчя Незалежності України відбудеться не тільки військовий парад, а й масштабний концерт на НСК "Олімпійський" у Києві.

"Апостроф" розповідає, де і коли українці зможуть подивитися святковий концерт "Незалежність в нашій ДНК. День незалежності країни".

Початок масштабного концерту з нагоди Дня Незалежності України заплановано на 21:00, а вхід на стадіон лише за квитками.

Телеканал "1+1" транслюватиме концерт у прямому ефірі. На каналі "Суспільне. Культура" в Youtube також буде доступна трансляція святкового концерту на "Олімпійському".

"Єдиний музичний перформанс об'єднає пісні, які стали музичною спадщиною минулих поколінь, і хіти майбутнього. Це буде символізувати культуру нашої незалежності. Це буде відбуватися на найтехнологічнішій сцені країни", - розповіли в Офісі президента, коментуючи святковий концерт.

Захід на НСК організатори розділять на чотири частини: музично-театрально-хореографічне дійство, складна технологічна світло-графічна сценографія, а також шоу дронів і феєрверків.

Гроші, виручені від концерту з нагоди Дня Незалежності, підуть на створення Центру сучасного мистецтва - музею Івана Марчука.

Окрім цього, 24 серпня о 14:25 на "Суспільне. Культура" транслюватимуть "Святковий концерт до Дня Незалежності" - збірка концертів 2020 року та інтерв’ю з українськими артистами про незалежність.

Раніше ми розповідали, яка військова техніка пройде Києвом 24 серпня.