RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

З авіацією і десантом: фото, відео і всі подробиці річкового параду в Києві

У вівторок, 24 серпня, вперше за роки незалежності України на річці Дніпро пройшов спільний парад судів сил сектора безпеки та оборони держави.

Про це повідомляє Укрінформ.

У святкових заходах біля Київського річкового вокзалу брали участь близько 20 катерів ВМС ЗСУ, Держприкордонслужби України, Нацполіціі та ДСНС.

Кияни та гості столиці могли спостерігати висадку груп спецназу і десанту на узбережжі з використанням швидкісних катерів Willard і БТР-80.

Нацполіцію на параді представляли чотири багатофункціональні катери TUNA UMS 600, катер 865 CABIN і спеціальний штурмовий катер Spirit 585.

Від Морської охорони Держприкордонслужби взяли участь два катери Safe Boat 27 жовтня окремого загону оперативного реагування "Дозор" та малий катер морської охорони UMS-1000.

ДСНС направила для участі в річковому параді аварійно-рятувальний катер на повітряній подушці "МАРС-700", пожежний катер "UMS-865", самохідне моторне судно "Crownline 270 CR" катер з розмінування "СКР СПРУТ" та водолазно-рятувальний катер "Рятувальник 101".

Крім того, в заходах брала участь морська авіація ВМС, авіація Повітряних сил і армійська авіація Сухопутних військ ЗСУ. Глядачі могли бачити проліт літаків Су-25, вертольотів Мі-8 і Мі-14ПЧ.

У фіналі річкового параду по Дніпру пройдуть буксири та катери комунальної аварійно-рятувальної служби, а також судна столичних яхт-клубів.

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Раніше ми писали, що курсантки взяли участь в параді на Майдані Незалежності в туфлях на підборах. За словами журналіста "Апострофа", маршем пройшли близько 50 дівчат.