RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Погода на Першу пречисту і Третій спас: кого порадує небесна канцелярія

У суботу, 28 серпня, коли християни східного обряду відзначають Успіння Пресвятої Богородиці, або Першу Пречисту, в Україні пануватиме приємна погода - лагідне сонце і невелика хмарність.

Про це синоптик Наталія Діденко повідомляє в своєму Telegram-каналі.

За її словами, температура повітря цього дня складе +20-26 °С, на заході +18-22 градуси, в східних областях, південній частині, в Дніпрі з районами буде вище - 25-30 градусів тепла.

У найближчу ніч дощі пройдуть на Буковині, Волині, Рівненщині, Житомирській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Однак днем у суботу істотні опади повсюдно в Україні малоймовірні, повідомляє синоптик

У неділю, 29 серпня, на Горіховий, або Третій спас, дощі очікуються в західних, північних і частині центральних областей. Схід і південь будуть у владі сухої погоди.

Температура повітря цього дня буде відрізнятися: спека на - сході, півдні, в центрі країни, а прохолода - на заході. У північних областях очікується + 25-28 ° С.

У Києві на Пречисту буде сухо і тепло: +23 °С. У неділю в другій половині дня можливий дощ, проте потеплішає до 27 градусів.

Нагадаємо, в ніч на 27 серпня негода знеструмила десятки населених пунктів: у Сумській області - 35 населених пунктів, у Дніпропетровській - 20, Київській - 7 і Донецькому регіоні - 2.