RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Підкурили від нового Вічного Вогню: в Севастополі копи шукають малолітніх вандалів, відео

У Севастополі окупаційна "влада" розшукує двох підлітків, які підкурювали сигарети від меморіалу Вічний вогонь, який присвячений 100-річчю закінчення громадянської війни.

Про це повідомило видання РІА "Новости", посилаючись на прес-служби місцевих підконтрольних російській владі так званих "органів правопорядку".

Підлітків почали шукати після того, як відео з інцидентом потрапило в Мережу. Його запам'ятали їх супутниці, які зі смішками знімали те, що відбувається на камери своїх смартфонів.

"В даний час співробітниками УМВС Росії по м Севастополю встановлюються особи учасників події, а також проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення", - заявили у так званій "поліції".

Обставини цього інциденту будуть вивчатися представниками окупаційної "влади". Діям підлітків дадуть правову оцінку, а також проведуть бесіди з їхніми сім'ями та установами, в яких вони навчаються.

Раніше ми також повідомляли про те, як в окупованому Криму влаштували флешмоб перед Днем Незалежності України: яскраві фото та відео.