RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Запоріжжі попрощалися із загиблим на Донбасі розвідником ЗСУ: фото

У понеділок, 30 серпня, в Запоріжжі попрощалися із загиблим 27 серпня на Донбасі від кулі снайпера українським захисником Андрієм Вискребцем. У нього залишилися дружина і двоє дітей.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької облдержадміністрації.

Прощання відбулося на Майдані Героїв. Загиблого воїна вшанували хвилиною мовчання. Військовий оркестр виконав гімн України.

Про Андрія Вискребця сказали теплі слова командири та бойові побратими. Крім того, вони попросили вибачення у рідних покійного за те, що не змогли зберегти його життя та пообіцяли захищати Україну до перемоги.

Андрія Вискребця було мобілізовано в ЗСУ у 2015 році. Служив у 26-й артилерійській бригаді, після чого продовжив військову службу в 55-й окремій артилерійській бригаді "Запорізька Січ" вже за контрактом.

Виконуючи бойові завдання в зоні проведення АТО був старшим навідником. З 2019 року служив в 74-му окремому розвідувальному батальйоні на посаді оператора протитанкового взводу вогневої підтримки.

Фото: Запорізька ОДА

Фото: Запорізька ОДА

Раніше ми писали, що спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні зафіксувала на Донбасі озброєння і військову техніку країни-агресора, розміщену з порушенням ліній відведення, в тому числі на 2-х полігонах і в 3-х житлових кварталах.