RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

Всі новини

Фіг з ним, з літом! Яскраві привітання з першим днем ​​осені

Ось і пролетіло літо з аномальною спекою і грозовим прощанням - йому на зміну приходить осінь, яка здуватиме з дерев пожовкле листя і нудити дощами.

"Апостроф" зібрав смс-привітання з початком осені, які піднімуть настрій.

Восени природа готується до сну, для багатьох це трохи сумний час, але водночас, він надзвичайно красивий. Нехай золоті листя огорнуть красою не тільки природу, але душу. Насолоджуватися треба кожним днем, незалежно від пори року. С першим днем осені!

Осінь може бути будь-якою: сумною і веселою, нудною і цікавою, насиченою і прісної. Робімо осінь такою, яка нам до душі! Нехай перший день осені стане першою цеглинкою в побудові чудового життя! Дощові дні - не привід сумувати! Затишку тобі та тепла, щирості та любові, натхнення і чудес!

Ось і осінь вступила у свої права! Нехай перший день осені принесе удачу, щирі посмішки та море позитивних емоцій! Бажаю, щоб ця пора року була наповнена тільки добром, яскравими фарбами та красивими пейзажами! Цінуйте золоті моменти осені, поки вони не стали спогадами!

Осінь, пора, коли природа готується до зимового відпочинку, а дерева одягаються в багряні та золоті вбрання. Ось і прийшов перший день цієї пори, пори свіжості та відпочинку від літньої спеки! Нехай ця осінь принесе всім тільки гарний настрій, радість і удачу!

Вітаю з Першим днем осені! Нехай яскраве тепле сонечко зігріває серце надіями. Нехай різнокольорові осінні фарби наповнюють душу натхненням. Нехай кожен новий день дарує чудові прогулянки. Нехай ця осінь буде просто чарівної та незабутньою.

Вітаю з Першим днем осені. Бажаю яскравої, барвистої, дивовижної, чарівної, радісної, щасливої, доброї, веселої, казкової, незвичайної, чудової осені, яка подарує тобі натхнення, ніжні мрії, світлі надії та теплі посмішки.

Вітаю з Першим днем осені та бажаю натхнення, неймовірної чарівності яскравих фарб природи. Нехай ця осінь подарує домашній затишок і душевне тепло, нехай вітер добрих змін понесе всі печалі та смуток.

Нехай осінь, що настала, розфарбує своїми барвами твоє життя, хай своїм теплом нагадає тобі про радощі цього літа, а свіжий вітерець принесе багато нових змін на краще. С першим днем осені!

Йде літня спека і впав перший жовтий лист, вітаю з першим днем осені. Бажаю, щоб в житті були тільки теплі яскраві фарби. Щоб душа наповнилася осіннім спокоєм і звуками м'якого шелестіння листя. Нехай під час довгих осінніх злив, вам завжди буде тепло і затишно в колі рідних людей.

Настала осінь і зовсім скоро навколо все покриється золотом. Нехай для тебе все блищить і сяє по-особливому, не буде дощів, як за вікном, так і в душі. Бажаю, щоб тебе завжди оточували краса і безтурботність, а вітер приносив тільки хороші новини.

Раніше ми опублікували прикольні привітання з 1 вересня для школярів та їхніх батьків у віршах і прозі.