RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Коли в Україні потеплішає і скільки триватиме "бабине літо": синоптик дала прогноз

В Україні вже відзначили День знань, а значить, осінь офіційно настала. Однак, традиційно, остаточне сходження теплої погоди очікується ще не скоро.

Портал "Апостроф" зібрав найбільш ймовірну інформацію про погоду в Україні найближчим часом. Судячи з актуальних даних, так зване бабине літо ще порадує наших громадян. У південних регіонах України ще навіть можна буде насолодитися купанням в морі.

Так, починаючи з другої декади вересня, температура повітря візьме курс на підвищення. З 10 вересня на сході, заході, півночі та в центрі температура повітря підніметься до 18-19 градусів тепла, на півдні до 20-22 градусів тепла. Таке "бабине літо" триватиме практично до кінця місяця.

Під кінець третьої декади вересня температура повітря знову різко впаде. У центрі, на півночі і заході України від 14 до 16 градусів з позначкою "плюс". На півдні в останні дні вересня синоптики прогнозують 18-19 градусів вище нуля, а в східних регіонах близько 17 градусів тепла.

В цілому ж, вересень 2021 очікується в межах кліматичної норми.

Детальніше читайте в матеріалі порталу "Апостроф": "Літо в вересні і різкі коливання температури: якою буде погода восени".