RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

23 червня

22 червня

Всі новини

День осіннього рівнодення 2021: що треба зробити до 22 вересня

Вже зовсім скоро настане день осіннього рівнодення. Цього року його дата випадає на 22.09.2021. Точний час, коли воно настане, - 22:20. Все це означає, що в цьому році день осіннього рівнодення буде особливий з метафізичної точки зору.

У зв'язку з цим портал "Апостроф" вирішив з'ясувати, що потрібно буде обов'язково зробити 22 вересня, і що не можна буде робити категорично, враховуючи символіку чисел в цьому році.

Це потрібно буде зробити

  • Завершіть всі свої давні справи

Якщо у вас набралося декілька справ, до яких у вас вже давно не доходять руки, то 22 вересня вам потрібно буде зайнятися саме цим. Якщо їх занадто багато - виберіть найважливіші з них і дійте.

  • Наведіть порядок і позбудьтеся від зайвого

22 вересня найкраще підійде для наведення порядку. Причому це стосується як вашого домашнього вогнища, так і внутрішніх сутінків власної душі.

  • Стримайте слово

Якщо ви раніше давали якусь обіцянку - день осіннього рівнодення прекрасно підійде для того, щоб стримати її. Допоможіть кому-небудь зі справами. За рахунок цього ви вже в найближчому майбутньому будете винагороджені удачею.

  • Побудуйте плани на майбутнє

Також 22 вересня непогано підійде для того, щоб побудувати плани на найближчу перспективу. У цей день минуле і майбутнє тісно переплітаються один з одним. Буде навіть краще, якщо ви сплануєте своє життя на осінь і зиму ще до 22 вересня, а в цей день - просто підведете підсумки.

Цього робити не можна

У день осіннього рівнодення прийнято підбивати підсумки свого минулого. А от починати щось нове не варто. Ви можете тільки планувати це, але не вчиняти будь-небудь конкретних дій.

Також 22 вересня краще уникати конфліктів і ні з ким не йти на конфронтацію. Це може відлякати удачу благополуччя.

У цей день негативна енергетика взагалі особливо небезпечна. Звертайте на це увагу.

Також не варто відмовляти в цей день гостям. Навпаки - постарайтеся прийняти їх якомога тепліше.

Магія двійок в нумерології

Число 2 в нумерології є символом рівноваги і парним числом. Відповідно, цю цифру наділяють особливим властивістю "пари": у людей пара очей, вух, рук і ніг. Для створення сім'ї потрібно двоє, які стануть одним цілим.

Раніше ми також повідомляли: "Місячний календар на вересень: названі сприятливі і небезпечні дні".