RU  UA

​Як додати собі голлівудського шику: модний прогноз погоди в Україні

Якщо у вас поганий настрій, сонячна погода в Україні обов'язково його покращить! А гарні образи тим більше!

Про це йдеться в сюжеті "Національного ранку" на Апостроф TV.

У центральних регіонах та на півночі синоптики прогнозують +23...+25 вдень, і до +10...+12 вночі. Цієї осені ви маєте можливість відчути себе справжньою зіркою! Адже в моду знову повертаються яскраві паєтки. Блискучі, але стримані образи зможуть прикрасити Ваш гардероб та додати голлівудського шику.

Деякі дизайнери відійшли від мінімалізму на користь чогось більш святкового і грандіозного. Довгі штани, високі коміри, сорочки і об'ємні сукні, але обов'язково прикрашені блискітками.

На сході України температура повітря сягатиме +23...+25 вдень і до +9...+11 впаде температура вночі. Якщо Ви - фанат спортивного та водночас нарядного одягу, в нас є гарна новина! Бомбери, які стали трендовою річчю ще у 30-х роках, повертаються на подіуми іменитих дизайнерів.

Фасон цієї куртки залишається класичним, а от дизайн та колір можна обирати на ваш смак. Щодо фактур, радимо звернути увагу на моделі з атласу, шовку та еко-шкіри.

Як розбавити Black Total Look яскравими аксесуарами

На півдні країни температура з +24…+26 вдень зміниться до +11…+13 вночі. Естетика гірського відпочинку - цей тренд, як і попередній, пов'язаний з комфортом та затишком. Светри, які ми раніше брали на лижний відпочинок, зараз чудово вписуються у повсякденні образи.

Моделі можна обирати як укорочені, так і подовжені. В класичних відтінках або яскравих кольорах різної вязки.

На заході країни очікується +22...+24 вдень і +10...+12 вночі. Повернення сонячної погоди змусить нас дістати сонячні окуляри та насолоджуватися вітаміном D.

Масивні окуляри, що закривають пів обличчя, не тільки захищатимуть від ультрафіолету, але й стануть трендовим аксесуаром та доповнять ваші осінні наряди.

Таким був фешн-прогноз на сьогодні, залишайтеся з нами, далі - ще більше цікавої інформації.