RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Осінь витісняє літо: Україну накриють грози, названо дати

У четвер, 16 вересня, в Україні збережеться тепла погода, але осінь поступово вступає в свої права. Вже наступного дня частину країни накриють дощі.

Про це свідчить прогноз погоди Українського гідрометцентру.

У четвер, 16 вересня, дощі та грози очікуються лише у Волинській, Рівненській та Закарпатській областях, на решті території країни сухо і сонячно. Вдень термометри покажуть від +17 до +26 градусів, найтепліше буде на Закарпатті, а найпрохолодніше - на північному сході країни. Вночі прогнозується від 6 до 16 градусів тепла.

Наступного дня, 17 вересня, дощі з грозами поширяться на весь західний, північний і частину центрального регіону. Опади очікуються в тому числі і в Києві. Вдень прогнозується 16-24 теплих градусів, а вночі стовпчики термометрів покажуть +3 +16 градусів.

У суботу, 18 вересня, всю країну, за винятком Донецької і Луганської областей накриють дощі з грозами. Стане прохолодніше - вдень прогнозується 13-22 градуси з позначкою "плюс", а вночі - +8 +17 градусів.

Як писав "Апостроф", народний синоптик Леонід Горбань прогнозує, що в жовтні в Україні істотно похолодає і навіть піде перший сніг.