RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Перед засіданням РНБО розпочався флешмоб з вимогою накласти санкції на Коломойського - ЗМІ

Президент України Володимир Зеленський доручив секретареві Ради національної безпеки та оборони Олексію Данілову організувати проведення 17 вересня засідання РНБО. Як йдеться на сторінці Ради нацбезпеки, всі члени РНБО України поінформовані про дату, час та місце проведення засідання яке почнеться засідання о 17:00 в Офісі президента. У зв’язку з цим Руху опору капітуляції запустив флешмоб #БєнюПідСанкції.

Про це пише видання Depo.

"Сьогодні ввечері – засідання РНБОУ. Банкова стандартно на власний розсуд визначатиме санкційний список. В ньому має опинитися Коломойський, олігарх, який досі не зазнав жодних незручностей і тільки продовжує махінації з державними коштами. Допоможімо РНБОУ та президенту правильно визначити пріоритети та почати реальну боротьбу з впливом олігарха. Досить гратися в так звану "деолігархізацію" – йдеться на сторінці РОК у Facebook.

Також активісти звертаються до дружини президента України Олени Зеленської.

"Ваш Вовочка зв’язався із поганою компанією. Досить дружити з Коломойським. #БєнюПідСанкції "Україні потрібен справжній президент, а не іграшка Коломойського", — пишуть активісти у Facebook.