RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Суркіса почали новий виток кампанії з дискредитації УАФ - журналісти

Колишній журналіст "плюсів" Костянтин Андріюк, якого в ЗМІ звинувачують в роботі на братів Суркісів, в Facebook опублікував закид про нібито "зникнення $7,08 млн", призначених для будівництва Спортивної бази для національних збірних.

Історію відразу ж підхопив динамівський сайт "dynamomania", після чого її опублікували ще ряд ЗМІ, пишуть "Економічні новини".

Попри те, що сам пост Андріюка з'явився понад добу тому, кілька близьких до Суркісів сайтів "помітили його тільки до обіду сьогоднішнього дня, проте зробили це синхронно.

"Сенсація" від Андріюка про зникнення якихось грошей мало того, що написана в кращих традиціях компіляції та маніпуляції фактами, так вона ще й зовсім не нова", - пише видання.

Як говориться в матеріалі, практично аналогічний текст понад рік тому публікував Артем Франков, котрого теж пов'язують з Суркісами. Він теж писав про нібито "зникнення" грошей ФІФА, але сума була трохи менше.

Видання нагадує, що раніше Суркіса зловили в Раді за скандальним листуванням щодо ТСК, "створеної за його" замовлення "з метою дискредитації УАФ". Пізніше він так і не зміг спростувати свою пряму причетність до цієї Комісії, і тому депутати відмовилися в ній працювати. ТСК не знайшла в діяльності УАФ жодних порушень, завершивши своє існування навіть без підсумкового звіту.