RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Україна з 23 вересня переходить в "жовту" зону карантину: список заборон

З 23 вересня у всіх регіонах України буде встановлений "жовтий" рівень карантину. Таке рішення прийняла Державна комісія ТЕБ та НС.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Під час засідання комісії, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко зазначив, що епідемічна ситуація в країні стрімко погіршується.

Своєю чергою прем'єр-міністр України Денис Шмигаль наголосив, що Кабмін пом'якшив обмежувальні заходи і дозволив працювати закладам господарювання та освіти навіть в "червоній" зоні, але за певних умов.

"Обмеження "жовтої" та "червоної" зон не будуть поширюватися на ті заклади, де персонал і відвідувачі вакциновані, мають негативний тест або підтвердження нещодавно перенесеної хвороби. Це той метод, який сьогодні успішно використовує ряд європейських і світових країн для того, щоб уберегти людей і водночас не зупиняти економічну активність країни", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", чотири українські області близькі до "червоного" рівня епідемічної небезпеки. Йдеться про Чернівецьку, Волинську, Івано-Франківську і Тернопільську області.