RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

В Україну знову повернеться тепла погода - чекати залишилося небагато

Потепління в Україну прийде вже найближчими вихідними, а на наступному тижні буде істотно тепліше.

Про це OBOZREVATEL розповіла синоптик Українського гідрометцентру Олександра Хала.

У найближчі дні температурний фон трохи знизиться. Буде ще холодніше. Зокрема, у вівторок і середу, 21-22 вересня. Наприклад, в Києві денні максимуми становитимуть всього +8 ... +10 градусів. У нічні години температури будуть ще нижче, +4 ... +6 градусів. Подібна ситуація буде на більшій частині території країни.

Заморозків синоптики поки не прогнозують, тому що погода більш хмарна, відповідно, сильного вихолоджування приземного шару атмосфери не буде.

На півдні і сході температурні показники будуть трохи вищими, але в цілому похолодає по всій Україні. Найбільш прохолодно буде на заході і на півночі.

Найближчими днями погода буде хмарна і волога, з невеликими короткочасними дощами, так як циклон буде продовжувати впливати на територію України.

Потепління повернеться в кінці поточного тижня, ближче до вихідних. Температура почне рости. Буде теплішати до +14 ... + 16 градусів.

"З початком наступного тижня можливі ще більш високі температурні показники, до нас знову надійде більш тепла повітряна маса. Тому можна сказати, що тепла погода ще попереду"., зазначила Хала.

За її словами, цей період потепління поки що не можна назвати бабиним літом.

Раніше "Апостроф" розповідав, що буде ще два "бабиних" літа у жовтні, синоптик назвав точні дати.