RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

День вчителя 2021: потужні тости і привітання з гумором

У першу неділю жовтня в Україні відзначають День вчителя. У 2021 році він випадає на 3 жовтня.

"Апостроф" зібрав тости і жартівливі привітання зі святом.

Тости на День вчителя

Тому, хто вчить інших, часто не видно власних помилок. Так давайте ж вип’ємо за викорінення головної помилки всіх вчителів, за те, щоб вміти якісно розслаблятися і відпочивали, хоча б у своє професійне свято.

***

Дорогі колеги! Сьогодні коли ми святкуємо день вчителя, давайте згадаємо, що найголовніше наше знаряддя праці — це слова. Вони подібні до ключів, правильно підібравши які, можна відкрити будь-яку душу, ну і звичайно закрити практично будь-який рот! За правильно підібрані слова!

***

Я хочу підняти цей келих і запросити вас осушити його до дна! За те велике терпіння, яке притаманне професії вчителя! За те, що люди цієї спеціальності демонструють видатні якості витримки і самовладання. Дай Бог вам сили у вашій нелегкій праці!

***

Мій тост — за Вчителів з великої літери! За тих, хто підтримує нас у найкращих починаннях і допомагає визначитися з правильною дорогою, хто є натхненником наших звершень і однодумцем у наших справах. За тих, кому ми зобов’язані своїми успіхами!

Привітання з гумором до Дня вчителя

Ніяких дев'яти кіл пекла, ніякої зайвої писанини та нервів! Тільки успіх, тільки спокій, тільки радість на обличчі! Вітаю зі Всесвітнім днем вчителя і від душі бажаю щастя. Бажаю завжди залишатися крутим викладачем бездоганного стилю і загальної поваги.

***

Ось і настала осінь... Дітлахи повертаються за парти, а вчителі – до навчального процесу. Бажаємо всім мудрості та розуміння, терпіння та інтересу до нових знань. Нехай вам не знадобляться заспокійливі засоби для найкращих результатів! Успіхів вам і позитиву у Всесвітній день вчителя!

***

Ми всі трошки вчителя, вчимо і виховуємо один одного. Але ти робиш це офіційно і на законних підставах! У Всесвітній день вчителя бажаю тобі старанних учнів, мудрих шефів, блискучих результатів і величезного везіння!

***

У Всесвітній день вчителя хочу привітати своїх улюблених вчителів і перепросити за головний біль, з'їдені нерви та серцеві переживання! Дякую за терпіння, віру в мене, вашу працю щоденну і любов до учнів!

***

Бути вчителем непросто,

Але ви в цій справі - ас.

Привітаннячка приймайте

В цей чудовий день від нас.

Бажаємо міцних нервів

І слухняних учнів,

Позитиву та натхнення,

А уроків ненудних.

Раніше "Апостроф" публікував кращі ідеї для привітання вчителів.