RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Українську актрису обурили умови в поїзді "Інтерсіті": фото та реакція "Укрзалізниці"

Відома українська актриса Римма Зюбіна поділилася негативними враженнями від поїздки в поїзді "Укрзалізниці", де днями мало не згвалтували пасажирку. Її обурила відсутність комфортних місць для сидіння в вагоні "Інтерсіті" та куріння в тамбурах, через яке в вагонах нічим дихати.

Про це Римма Зюбіна написала в Facebook і отримала відповідь "Укрзалізниці".

"Чому цей поїзд називається Інтерсіті і чому звичайні купейні вагони використовуються, як вагон 1 класу?", - риторично запитує актриса.

Вона уточнила, що їхала в поїзді Херсон-Київ, який перебуває в дорозі 7 годин 43 хвилини, квиток на нього коштує 500 гривень. При цьому пасажири змушені майже 8 годин сидіти на незручних місцях.

Крім того, через паління в тамбурах в потязі нічим дихати, а провідники нічого не хочуть з цим робити.

"Куріння в тамбурах! За кілька годин нічим дихати в середині вагона і провідники відповідають, що вони не поліція і штрафувати не можуть, тому і ніяк вплинути теж не можуть. Як з цим боротися?", - пише Зюбіна.

Вона додала, що на гроші від підвищених штрафів, можна було б купити і обладнати вагони з ергономічними кріслами.

Актрису в коментарях підтримали українці, які також незадоволені рівнем обслуговування в "Укрзалізниці".

У коментарі прийшли також представники компанії-перевізника, які написали, що штраф за куріння в поїздах має право накладати начальник поїзда. Також в "Укрзалізниці" пояснили, чому пасажирам, які заплатили за проїзд у вагоні "Інтерсіті", довелося їхати в звичайному купейному вагоні.

Як повідомляв "Апостроф", влітку народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Качура поскаржився, що в люкс-вагоні поїзда "Укрзалізниці" йому видали комплект дірявої білизни.