RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Названі два найбільш "білих і пухнастих" знаки Зодіаку - добріших за них немає нікого

Кожного з нас з дитинства привчали до того, що необхідно творити добро. Яскравим прикладом є приказка: "Поводься з людьми так, як хотів би, щоб ставилися до тебе". Проте, здатність творити або не творити залежить від самої людини: тут потрібно брати до уваги її характер. У свою чергу, не можна ігнорувати і такий фактор, як приналежність людини до того чи іншого знаку Зодіаку .

На сьогоднішній день відомі знаки Зодіаку, які впевнено можна назвати "білими і пухнастими" і добріше яких важко знайти. Про це пише видання Elle.

В першу "двійку" найдобріших знаків Зодіаку увійшли Водолій і Телець.

Водолій

Варто відзначити, що люди, народжені під цим знаком, органічно нездатні здійснювати погані вчинки. З їхнього боку завжди проявляється доброта по відношенню до інших людей - це стосується навіть тих, від яких їм довелося терпіти різного роду біль. Однак не варто розслаблятися: Водолії зовсім не наївні і безвідповідальні люди, а отже, зловживати їх розташуванням до себе не варто.

При необхідності Водолій може дати гідну відсіч і обдурити його буде дуже складно. Проте, людина, народжена під цим знаком Зодіаку, ніколи не буде спеціально здійснювати поганих вчинків, навіть з метою помсти. Таке ставлення Водоліїв до людей може спочатку викликати іронію і глузування, проте поступово переростає в глибоку повагу до представників цього знака.

Телець

Народжені під цим знаком люди є дуже відкритими: у них немає корисливих цілей, їх не можна дорікнути у відсутності доброти і душевності. Така надмірна відкритість має і інший бік медалі: людей цього знака можуть очікувати дуже сумні наслідки, тому, варто бути обережнішими в своїх вчинках і своєму виборі.

Але не тільки їм потрібно бути напоготові - це стосується також їх рідних, близьких і друзів. Наприклад, якщо Ви відчуваєте, що Телець (будь-то ваш близький, знайомий або друг) збирається ненароком віддати всі свої грошові заощадження малознайомій людини - ні в якому разі не дозволяйте йому це зробити!

При цьому не варто думати, що Тельці - це "наївні дурники". Зовсім ні. Але, як вже було сказано вище, надмірна відкритість може дорого обійтися людям цього знака Зодіаку.

Раніше "Апостроф" також розповідав про ті знаки Зодіаку, які можна назвати найбільш питущими.