RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Суворої зими не буде: астролог розповів, чого очікувати від погоди в Україні

Астролог Влад Росс, який раніше передбачив комфортну погоду до 20 жовтня, вважає, що суворої зими в Україні в цьому році не буде.

Про це він розповів в коментарі "Главреду".

На його думку, майбутня зима буде помірною, а місцями навіть теплою. Це, за словами астролога, буде пов'язано зі зміною напрямку вітрів.

"Поступово в жовтні вітри зміняться з північних, які були в серпні і вересні, на північно-західні і західні. Тому всупереч прогнозам погоди на зиму, які стверджують, що зима 2021-2022 буде суворою, я передбачаю, що вона буде помірною, а місцями навіть теплою ", - прогнозує Росс.

Заморозки, за його словами, в жовтні варто очікувати тільки після 20 числа, а до цього в Україні буде стояти справжній "оксамитовий" сезон.

Дощ, сльота і типова осіння погода, за словами астролога, не зіпсують українцям настрою до 20 жовтня. Однак на початку листопада на Україну чекає ще одне потепління.

Як повідомляв "Апостроф", синоптик Наталія Діденко прогнозує, що 6 жовтня в Україні місцями очікується поривчастий вітер, а після 12 жовтня в країну прийдуть дощі.