RU  UA

Поки на термометрі +15: осінь радує Україну останніми теплими днями

Українці продовжують насолоджуватися сонячною погодою. Схоже, це саме та тепла осінь, на яку ми чекаємо кожного року, тож поки є час, варто похизуватися модними луками.

Подробиці - в сюжеті "Національного ранку" на Апостроф TV.

У центральних регіонах та на півночі країни синоптики прогнозують +12…+14 вдень, та +3…+5 вночі. Складні, в'язані светри білого кольору - наймодніші моделі сезону осінь-зима.

Білий колір чудово підкреслить будь-який образ. Головне правило: чим складніше поєднання тканин і фактур, тим краще.

На сході України температура становитиме +13…+15 вдень, яка у ночі знизиться до +5…+7. Якщо вам до душі екстравагантніші моделі, зверніть увагу на асиметричні светри. Вони можуть бути вкороченими або подовженими, з об'ємними рукавами або взагалі мати лише один рукав.

Така річ акцентує ваш лук і відкриє широке поле для експериментів з багатошаровістю. Поєднувати трендові светри можна з джинсами-скіні, брюками-палаццо або легкими сукнями.

На півдні країни температура з +15…+17 вдень зміниться до +5…+7 уночі. Пишна спідниця-пачка знову в моді. Або, як її ще називають, спідниця Кері Бредшоу, головної героїні усім відомого серіалу, який так полюбляють жінки. Цей предмет гардеробу миттєво зробить ваш образ просторим і романтичним.

Найпростіший спосіб носити спідницю-пачку - поєднувати її зі спортивним світшотом, водолазкою або кроп-топом, щоб додати контрасту. Щодо взуття, підійдуть елегантні ботильйони, чи масивні чоботи.

На заході України очікується +13...+15 вдень і +2...+4 вночі. Чоловікам дизайнери пропонують у цьому сезоні носити брюки-карго. Це базовий елемент гардеробу з великими, практичними кишенями, які нині виконують функцію аксесуарів.

Штани-карго досить функціональна річ, їх можна носити зі стьобаними куртками, сорочками, светрами, кедами та громіздкими черевиками. Головне - не перебільшити з суворістю та не перетворитися на справдешнього лісоруба.