RU  UA

Осінній екватор радує теплою погодою: час приміряти щось нове

Середина осені дарує Україні чудову та сонячну погоду. Сподіваємося, так буде і надалі, а поки саме час поповнити гардероб стильними образами.

Подробиці - в сюжеті "Національного ранку" на Апостроф TV.

У центральних регіонах та на півночі країни синоптики прогнозують +11…+13 вдень, та +1…+3 вночі. Теплі светри з бахромою - незвичайний та цікавий тренд осіннього сезону 2021. Декоративна бахрома може бути у вигляді акуратного ряду вздовж рукава, або ж повністю покривати поверхню светра.

Бахрома одразу додає будь-якому образу чарівності та вишуканості. Вона може бути довгою, прикрашати горловину або основну частину светра. У такому одязі ви точно будете виглядати ефектно.

На сході України температура становитиме +11…+13 вдень, яка до ночі знизиться до +1…+3. Штани-джогери - справжній мастхев у гардеробі. Це модернізовані спортивні штани з характерним для них поясом зі шнурком замість традиційної застібки, та манжетами на кінці штанин.

Завдяки стрімкому розвитку стріт-стайлу їх можна поєднувати не тільки зі спортивними худі та світшотами, але й з блузами та оверсайз сорочками. Це вже давно не просто спортивний одяг, а класичний предмет гардеробу.

На півдні країни температура з +11…+13 вдень зміниться до +3…+5 вночі. Неймовірно ніжний та романтичний жіночий тренд - стиль котеджкор. Це сукні й топи в пасторальному стилі, м’які в’язані кардигани та светри, квіткові принти та handmade.

Серед кольорів переважають спокійні, пастельні відтінки та м’які фактури. Перевага надається натуральним тканинам: шерсть, льон і бавовна.

На заході України очікується +12...+14 вдень і +1...+3 вночі. Чоловікам радимо звернути свою увагу на подовжені кардигани. Уже кілька сезонів поспіль вони не здають свої позиції у світі моди.

Серед матеріалу краще обирати практичні в’язані моделі з додаванням вовни. Вони не лише вдало доповнять образ, але й точно врятують від холоду.