RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Школи на дистанційку і припинення планових госпіталізацій: Львів посилює карантин

Міська влада Львова прийняла рішення посилити карантин - у місті призупинять планові операції і госпіталізації в лікарнях, а також переведуть ряд навчальних закладів на дистанційну форму навчання.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив мер Андрій Садовий.

Відповідно до рішення комісії з надзвичайних ситуацій Львівської міської ради, з 18 жовтня школярі 5-11 класів переходять на тижневе дистанційне навчання. Після цього їм дається тиждень канікул.

Крім того, в лікарнях міста тимчасово припиняються планові операції і госпіталізації. Це пов'язано з необхідністю резервації додаткових місць для хворих на COVID-19.

Також Садовий закликав львів'ян і гостей міста утриматися від відвідування місць масового скупчення людей і берегти себе і своє здоров'я. У той же час влада працює над тим, щоб посилення режиму карантину не зашкодило працівникам ринків, магазинів, закладів харчування та іншого бізнесу. Наступне засідання комісії заплановане наступного тижня.

Раніше Андрій Садовий заявляв, що Львів вже плавно входить в "червону" зону карантину, і вже скоро питання буде стояти ще жорсткіше.