RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

31 травня

Всі новини

Молитви до святих мучеників Кипріана й Устинії: від порчі, пристріту і нечистої сили

У п'ятницю, 15 жовтня, православні вшановують пам'ять святих мучеників Кипріяна (Купріяна) і Юстини (Устини). У цей день прийнято звертатися до святих з молитвою для захисту від нечистої сили і чаклунства. Дівчата просять допомоги у Устини, а хлопці - у Купріана. Вважається, що в зворотному випадку на людину можуть напасти біси.

"Апостроф" розповідає, яку молитву треба читати і в яких випадках звертатися до праведників.

Як читати молитву

Для цього знадобиться ікона Кипріяна або Устінні, а також церковна свічка. Якщо ікони нема, то достатньо воскової свічки. Взявши запалену свічку до рук, починайте читати молитву:

"Прошу Господа Бога сильного й Святого почути мою молитву. Я, раб Твій (ваше ім’я) прошу про допомогу Святого Кипріяна (Устінні). Ти, святий Кипріян, силою своєю світу відомий, охрещений Святим духом. Як беззаконня раніше не творилися, так і зараз не допусти цього. Виноград не народжується, звірі не плодяться, поки ворог не покараний. Слово твоє чарівне, всі йому коряться, і я додолу схиляю голову".

Тепер потрібно 3 рази перехреститися, подумки поцілувавши свічку. Далі треба попросити про прощення гріхів:

"Прошу тебе, Господь Бог мій про те, щоб всі чари і лукавства ти до бісів лукавих відправив, людину грішну покарав, силою Своєю грішити заборонив! О, великий, сильний, могутній, прошу тебе, Боже: невіруючому віру дай, безсилого зміцни, відчайдушного виправ, та кожного, хто запитує, не відкидай".

Перехрестіться тричі, ставши на коліна. Якщо раптово з'явиться біль у голові, животі, серці — треба продовжувати читати молитву. Це ознаки сильної порчі, яка не хоче покидати тіло. Зупиняти процес заборонено. Якщо стане дуже погано, можна пити святу воду або вмитися нею.

"Припадаю до тебе, Святий Кипріян (Устіння), і про допомогу прошу. Якщо чаклунство у домі моєму є, лукаві біси тішаться, то нехай після прочитання цієї молитви вони назавжди з дому зникнуть, а проблеми вирішаться. Нехай злі духи окремо від цього дому купаються, заздрістю, лестощами, ревнощами, ненавистю наповнюються. Нехай злом та страхом отруюються. Прошу іменем Господа Бога мене, раба Божого (або дитину), від чорної магії захистити і від зла оберегти.

Як вогонь собою віск знищує, так людина, що молиться, все зло і порчу проганяє. Тільки Святу Трійцю знаю, інших Богів не приймаю. Тобі, Купріян (Устіння), вірую, поклоняюся, так молюся. Прошу захистити, заступити, зберегти, та лукавства чорного і чарів злих проти мене не допустити. Амінь".

У яких випадках слід просити допомоги у Купріяна і Устини

Молитися святих мучеників слід в тих випадках, коли потрібно:

  • позбутися від хвороб, які з'явилися в результаті наведеної псування або інших ритуалів;
  • позбутися від приворотом або одвороту;
  • позбутися від пристріту;
  • для захисту дитини, сім'ї, будинку, якщо на них нападає нечиста сила;
  • для зцілення жертви чаклунства, яка втратила здатність тверезо мислити.

Як можна розпізнати, що у вас або ваших близьких псування

Звертатися з молитвою треба при таких ознаках:

  • в сім'ї постійні сварки між близькими людьми;
  • на людину навалюється нещастя за нещастям: втрачаються гроші, зникають дорогоцінності, скорочують на роботі, грабують квартиру і т.п .;
  • членів сім'ї часто мучать нічні кошмари;
  • в квартирі не приживаються домашні вихованці;
  • в роду часто трапляються смерті (особливо з-за однаковою хвороби або вмирають люди однієї статі).