RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Де чекати на дощі і коли почнеться похолодання: синоптики розповіли про погоду на початок тижня

У найближчі 3 дні - 18, 19 і 20 жовтня - в Україні незначні дощі очікуються тільки в північних і східних регіонах.

Про це свідчать дані на сайті українського гідрометеорологічного центру.

Так, 18 жовтня вдень очікуються опади у північній частині України, від Луцька до Сум. Температура повітря від 3 до 6 градусів вище нуля вночі і від 9 до 12 градусів - вдень. Вітер буде північно-східний. Швидкість поривів буде перебувати в межах від 5 до 10 м/с.

В інших регіонах України опадів не передбачається. Хмарність змінна.

19 жовтня дощові хмари змістяться на південь і схід країни, а також на деякі центральні області. Вночі, в більш північних регіонах, температура повітря може опуститися до 1 градуса вище нуля. Південніше - від +3 до +8 градусів за Цельсієм. Вдень атмосфера прогріється до +8 градусів на півночі і до +12 градусів на півдні. Пориви вітру сягатимуть 12 м/с.

Решта регіонів обійдуться без дощів. Хмарність змінна.

20 жовтня дощів не передбачається ніде в Україні. Мінлива хмарність з південно-західним вітром від 3 до 8 м/с. У деяких західних регіонах вдень атмосфера прогріється навіть до 15 градусів вище нуля, тоді як вночі опуститься аж до точки замерзання. На сході України буде трохи холодніше - від 5 до 8 градусів вище нуля вдень, і від -2 до 0 - вночі. На півдні денне повітря буде прогріватися до +11 градусів за Цельсієм. Вночі температура може впасти до нуля.

Раніше ми також повідомляли про те, що синоптик розповіла, коли в Україні почнуться дощі.