RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Хмельницьким дитина заблукала в лісі - шукали всю ніч: фото

Під Хмельницьким знайшли 10-річного хлопчика, який загубився під час збирання ягід в лісі.

Про це повідомляє ГУНП України в Хмельницькій області.

У суботу, 23 жовтня, в Шепетівський райвідділ поліції надійшло повідомлення про те, що в лісі біля села Конотоп пропав 10-річний хлопчик. Про його зникнення повідомили батьки, мешканці села Михайлючка Шепетівського району, які спочатку намагалися самостійно розшукати сина, проте пошуки були марними. Тоді вони звернулися по допомогу в поліцію.

На пошуки було кинуто поліцейських Шепетівського і сусідніх районів, працівників ювенальної превенції, кінологів, військовослужбовців Національної гвардії України і ДСНС. Правоохоронцям допомагали місцеві жителі - близько 700 осіб обстежили лісові хащі, стежки і прилеглу до лісу територію. Пошуки тривали всю ніч: роботу ускладнювали дощ і темний час доби.

Хлопчика знайшли вже вранці наступного дня - його побачила жителька села Мальованка. Небайдужа пенсіонерка запросила знесиленого хлопчика до себе, нагодувала і обігріла. Дізнавшись, ким є хлопчик, вона повідомила в поліцію.

Виявилося, дитина загубився в лісі під час збирання ягід і не зміг знайти батьків. Він знайшов стежку в лісі і слідував нею кілька годин, поки не наткнувся на село. Добравшись до найближчої хати і побачивши, що вона порожня, він просто ліг посеред мерзлої трави і заснув. Вранці рушив далі на пошук допомоги - дитині все ж пощастило зустріти небайдужу жінку.

Зараз поліцейські повернули втомленого, але щасливого дитини мамі - його оглянули медики.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Одеській області знайшли двох закоханих неповнолітніх - пара обладнала тимчасове житло з підручних засобів в лісовому масиві.