RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Як відсвяткувати Хелловін в умовах карантину: найкращі ідеї для свята

У зв'язку з пандемією COVID-19 у світі, люди вчаться відзначати свята, які раніше були масовими, у безпечному колі найближчих та винаходять нові форми святкувань. Не став винятком і Хелловін.

Про круті ідеї святкування цього яскравого осіннього дня в новому, безпечному форматі, розповість "Рубрика".

Зворотній відлік до Хелловіна

Для початку необхідно налаштувати зворотний відлік до Хелловіна. Це дасть можливість робити щось особливе кожен день, чи то випічка печива, створення власних масок чи перегляд страшного фільму.

Прикраса будинку по максимуму

Варто придбати готові прикраси - ними можуть бути старі речі, кольоровий папір, інші прикраси. Їх краще розвісити в себе вдома, можна також у дворі і в машині. При цьому варто поговорити зі своїми рідними і присвятити їх у свої плани. Не виключено, що їм сподобається ваша ідея.

Можна встановити ялинку

Зовсім не обов'язково чекати Різдва та Нового року, щоб поставити в будинку ялинку. Можна дістати пластикову ялинку та прикрасити її амулетами, тематичними прикрасами та гірляндами. Замість Санта Клауса під ялинку можна посадити симпатичну відьмочку або гарбуза.

Конкурс з прикраси вхідних дверей

Можна запропонувати своїм сусідам взяти участь у цьому конкурсі через дошку оголошень або в інтернет-чаті. Варто зазначити, що спільні святкування сприятимуть дружнім стосункам між сусідами та можуть стати постійною приємною звичкою.

Носіння святкової маски

З такої нагоди можна придбати багаторазову маску з тематичним принтом для днів Хелловіна в інтернет-магазині. Також можна і самому розмалювати звичайну маску так, що в перехожих дух перехоплюватиме від жаху.

Для цього ідеально підійдуть акрилові фарби - вони з легкістю витримують багаторазове прання.

Участь у параді велосипедів

Парад велосипедів — чудова ідея для активної молоді і не тільки. Рух підтримує нашу імунну систему і є відмінною протиотрутою від неспокою і депресії, які можуть виникнути в результаті ізоляції. А велосипед — це безпечний, соціально дистанційований спосіб пересування.

"Полювання" на Хеловін-персонажів

Жовтень дарує нам приголомшливі картини осінніх пейзажів з різнокольоровим листям. Ідеальний спосіб провести час — це покататися на автомобілі і поспостерігати за зміною листя. А ще краще — вийдіть на вулицю і повністю пориньте в осінню прогулянку.

Ідея сумісної Геловін-прогулянки з дітьми полягає в тому, щоб діти ходили і рахували, скільки святкових прикрас вони можуть виявити в місті. Пообіцяйте купити їм стільки солодощів, скільки вони нарахують Джеків-гарбузів або привидів на вашому шляху. За результатами прогулянки можна скласти маршрут у гугл-карті, пишаючись пройденими кроками, спланувати нові походи, аби наступного разу краще вивчити найцікавіші куточки рідного міста.

Вирізання гарбуза

Це невід'ємна частина свята. При цьому необов'язково зрізати верхівку - варто відрізати нижню частину, щоб помістити її зверху джерела світла. Так гарбуз служитиме довше, а гарний хвостик залишиться цілим.

Можна стати винахідником

Хелловін є ідеальним святом для того, щоб поекспериментувати у створенні якихось унікальних речей. При цьому краще підключити до цього процесу своїх рідних та найкращих друзів.

Фото на всіх етапах святкування цього року

І хоча цьогоріч Хелловін дещо відрізнятиметься від минулорічних свят, це не привід скаржитися. Чим більше буде яскравих фотографій святкування – тим краще.

Раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку є головними "вампірами" та "відьмами" за гороскопом.