RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Позиції українських військ залишаються незмінними: в ООС спростували інформацію про заняття ЗСУ окупованого села

Командування Операції об'єднаних сил виступило зі спростуванням інформації щодо взяття Збройними силами України чергового населеного пункту на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

У вівторок, 26 жовтня, у мережі з'явилася інформація про те, що українські військові повернули контроль над населеним пунктом, який знаходиться у "сірій" зоні на лінії зіткнення. Зазначалося, що ЗСУ повернули контроль над селищем Старомар'ївка, яке розташоване неподалік села Гранітне.

Пізніше у штабі ООС зробили заяву, не згадавши при цьому назви села.

"Командування Об'єднаних сил заявляє, що ця інформація є хибною. Це чергова спроба незаконних збройних формувань РФ дискредитувати та звинуватити Україну в порушенні лінії розмежування", - йдеться у повідомленні.

У той же час, як зазначає командування Операції об'єднаних сил, саме на цій ділянці незаконні збройні формування РФ на території ОРДЛО відкривали вогонь із забороненого Мінськими домовленостями озброєння , порушуючи режим всеосяжного припинення вогню.

"Військовослужбовці Об'єднаних сил контролюють ситуацію і продовжують виконувати завдання щодо відображення та стримування збройної агресії Російської Федерації. Позиції українських військових залишаються колишніми" , - зазначає прес-центр.

Раніше ми також повідомляли про те, що бойовики всю ніч били по житлових будинках на Донбасі.