RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

А може, і не Микола був за кермом: батько харківського мажора висловився про ДТП

Батько 16-річного Миколи Харківського, винного у нещодавній страшній ДТП у Харкові, спробував виправдати свого сина і заперечує факт того, що саме він був за кермом Infiniti Q50.

Про це повідомляє KHARKIV Today.

За словами Михайла Харківського, він не розуміє, чому ЗМІ після ДТП не написали нічого хорошого про його сина. Він вважає, що журналісти займаються чорним піаром.

"Зрозумійте мене правильно просто як батька. Я зараз не хочу говорити, бо все вийде проти мого сина. Вся інформація, яка викладена в інформаційному середовищі, спрямована на те, щоб зробити з Колі злочинця. У машині було ще троє осіб, і один з цих чоловік був за кермом. Ніхто не хотів його приваблювати і шукати. Мій син з місця події нікуди не подівся. Можливо і Микола, а може, і не Микола був за кермом. Зараз мене заповнюють емоції, я жодною мірою не виправдовую нікого, скоєно моторошний злочин, немає людини. Чому нічого не було викладено доброго, нічого хорошого про людину не сказали, а сказали тільки одне погане. Нічого не наводить на думку про те, що це все спланована акція?", - заявив батько винуватця. ДТП.

Водночас він відмовився відповідати на запитання, кому належить елітний автомобіль. Натомість заявив, що одразу після ДТП у поліцію було подано заяву про викрадення автомобіля, але ким він не знає.

Як писав "Апостроф", 16-річного Миколи Харківського, який увечері 26 жовтня влаштував смертельну ДТП у Харкові за кермом Infinity, вже неодноразово штрафувала поліція за порушення правил дорожнього руху.