RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Послав і пообіцяв проблеми: журналістка розповіла про спілкування з батьком 16-річного харківського мажора

Батько 16-річного підлітка, який став винуватцем смертельної ДТП на Гагаріна у Харкові 26 жовтня, пообіцяв проблеми журналістам за висвітлення резонансної справи.

Про це розповіла журналістка Фактів ICTV Тетяна Доцяк.

"Пішла в жопу!" - сказав мені сьогодні папік Колєнькі. Обурився папік, що на синулю багато бруду вилили в соцмережах і ЗМІ - про стрілянину, їзду на червоний, через подвійну смугу й протоколи поліції. Ні тобі: "Співчуваємо загиблим, переживаємо за потерпілих, дамо Колєнькє по жопі". Проблеми пообіцяв мені натомість", - пише журналістка у Facebook.

За її словами, адвокат підсудного заявив, що Микола, не пам'ятає чи був за кермом, бо сильно вдарився головою, а йому навіть ліки передати не дають.

"Завтра йому обиратимуть міру запобіжного заходу, переживаю, щоб не зробили слухання закритим, бо Колєнька неповнолітій", - додала журналістка.

16-річного Миколу Харківського - винуватця ДТП - затримали згідно зі статтею 208 КПК України.

Зараз у поліції вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Раніше ми вже повідомляли, що в поліції вже відкрили кримінальне провадження за фактом цієї страшної аварії, а також розповіли про всіх постраждалих.