RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Краще допоможіть трупи виносити": лікар емоційно звернувся до депутатів у прямому ефірі

Лікар-анестезіолог Роздільнянської лікарні (Одеська область) Іван Черненко жорстко висловився з приводу перепалки, яку влаштували народний депутат від фракції "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич і міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко з приводу ситуації з Covid-19 в країні. Він звинуватив політиків у маніпуляціях на тему коронавірусу.

Про це лікар висловився в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Шуфрич звинуватив Ляшка у великій кількості смертей від коронавірусу і назвав "негідником". У відповідь лава МОЗ дорікнув нардепу за гасіння пожеж лопатами.

Своєю чергою Іван Черненко сказав, що йому важко слухати політичні дискусії, коли українці масово помирають у лікарнях. Лікар додав, що за півгодини перегляду цієї розмови він втомився більше, ніж за 24 години чергування.

" Я дуже прошу, шановні політики, депутати і так далі. Перестаньте маніпулювати темою вакцинації, смертності та "ковиду". Краще допоможіть. Нехай пан депутат направить свою енергію і піде в "ковідний" стаціонар і допоможе трупи виносити або перевертати важких пацієнтів, які важать по 100 кг”, - висловився лікар.

Як розповідав "Апостроф", у Рівненській області, яка нещодавно перейшла до "червоної" зони, планують розгорнути більше двох сотень додаткових ліжок для хворих на ковід, оскільки існуючі лікарні перевантажені.