RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Краще пізно, ніж ніколи: фото та відео гігантських черг в Україні на щеплення проти COVID-19

Масове входження областей України до "червоної" зони та посилення обмежень для невакцинованих змусили багатьох українців приходити до пунктів масової вакцинації, через що формуються багатокілометрові черги.

"Апостроф" зібрав фото та відео з різних регіонів України.

Так, у п'ятницю, 29 жовтня, в Івано-Франківську усі охочі вакцинуватись заблокували медиків, аби ті продовжили приймати людей і після закінчення робочого дня. Щоб загасити конфлікт, довелося викликати співробітників поліції.

Як повідомляє місцеве видання "Галка", у п'ятницю в центрі вакцинації чергували дві бригади. Ранкова зміна використовувала отримані 370 доз COVID-вакцини.

О 19.15 у центрі використали останню дозу. Місцеві жителі заявили, що про закінчення доз їх не попереджали і їхнє обурення стосується не лікарів - просто вони зажадали кращих умов для проведення щеплень.

Величезні черги за вакцинацією спостерігалися в Червонограді Львівської області - відповідне відео опубліковано в місцевому Facebook-пабліку.

Подібна ситуація спостерігалася і вранці в суботу у Броварах Київської області, про що також повідомляють місцеві Інтернет-пабліки.

У Володимирі-Волинському Волинської області чимало людей вишикувалися в черзі до пункту вакцинації у будівлі місцевого центру культури та мистецтв.

Не оминули черги на вакцинацію і столицю України: фото і відео публікують мешканці Києва, а також локальні Інтернет-пабліки. Багато людей не приховують свого обурення, називаючи ситуацію "абсурдною".

Раніше "Апостроф" розбирався, чи може від жорстких обмежень врятувати будь-що крім сертифікату про вакцинацію.