RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

В Україні серйозно зміниться погода: синоптики уточнили прогноз на початок тижня

Вже починаючи з понеділка, 1 листопада, в Україну прийдуть зміни погодних умов. На зміну сонячному та чистому небу прийде хмарність та дощі.

Про це свідчать прогнози від Укргідрометцентру на перші 4 дні листопаду.

1 листопада

1 листопада над усією територією України небо буде хмарним. При цьому у південних регіонах очікуються опади. Зокрема у Миколаївській та Одеській областях.

Температура повітря в середньому по всій країні буде в межах від 13 до 15 градусів вище за нуль вдень. У південних та західних областях – від +11 до +15 градусів за Цельсієм.

Вночі температура може знизитися до нуля.

2 листопада

У вівторок у західних та центральних регіонах України погода, як і раніше, буде похмурою. Але опади очікуються лише у східних та південних областях.

Вдень повітря прогріється в середньому до +10 – +13 градусів. При цьому на сході буде трохи прохолодніше - від 7 до 12 градусів вище нуля.

У західних областях очікуються нічні заморозки. Стовпчики термометрів опустяться нижче за нуль. На сході вночі очікується від +6 до +8 градусів.

3 листопада

У середу на сході та півночі країни очікуються дощі. В решті регіонів буде хмарно. Температура повітря коливатиметься в межах +10 - +12 градусів за Цельсієм. У східних та північних областях удень від +10 до +14. Вночі найпрохолодніше буде на заході, там очікується зниження температури до +2.

4 листопада

У четвер дощі дістануться і до західних регіонів України. В інших областях небо буде затягнуте хмарами. Однак очікується невелике потепління. Вдень атмосфера по всій країні в середньому прогріється до +12 – +15 градусів. Найтепліше буде у південних та західних областях - +14+17.

Вночі середня температура коливатиметься від +6 до +8.

Раніше ми також повідомляли про те, що синоптик порадувала свіжим прогнозом по Україні.