RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У жіночому душі гуртожитку київського інституту помітили приховану камеру

У гуртожитку Київського політехнічного університету спалахнув скандал. Стало відомо, що студент другого курсу встановив камеру у жіночій душовій. Поки що поліція не затримала правопорушника.

Про це повідомила народний депутат Ірина Совсун на своїй сторінці у Facebook.

Дівчата помітили камеру 28 жовтня. Відразу вдалося з'ясувати особу того, хто це зробив. Другокурсник під час тестування камери засвітив своє обличчя. До гуртожитку викликали поліцію та написали заяву.

Проте невдовзі комендант гуртожитку закликала постраждалих дівчат «вгамуватися».

"На її думку, вимагати покарання для порушника - це булінг, вона звинувачує студенток в тому, що вони більше цікавляться матеріальною компенсацією, ніж покаранням, шантажує, що буде притягати до відповідальності за куріння", - розповіла Совсун.

Політик зазначила, що хоче довести справу до кінця. Вона пообіцяла надіслати депутатське звернення, щоб домогтися розслідування щодо дій коменданта гуртожитку та студента. А адміністрація університету має вибачитися перед студентками.

Представниця партії "Голос" зазначила, що порушника можна покарати за виготовлення порнографічних матеріалів, але поліція має довести мету збуту чи розповсюдження. Санкція статті передбачає штраф (1,7 тис. грн – 5,1 тис. грн) або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той же термін.

Раніше ми писали, що у столичному гуртожитку спалахнула пожежа.