RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

В Україну йде похолодання: коли чекати на перший сніг

Третій місяць осені в Україні почався з теплої погоди, але вже на наступному тижні в країні відчутно похолодає. Не за горами і перший сніг.

Про це свідчать дані сайту Gismeteo.ua

Київ

У столиці до кінця місяця вдень буде плюсова температура. Так, 5 листопада вона становитиме +17 градусів, а наприкінці місяця, 30 числа – лише +1. Нічна температура повітря коливатиметься від +7 до -3 градусів. Перший сніг у Києві прогнозують на 25 листопада.

Харків

У Харкові вдень протягом місяця стовпчики термометрів також не опускатимуться нижче нуля, а нічний мінімум становитиме -3 градуси. Сніг прогнозують на 19 листопада.

Дніпро

У Дніпрі денних мінусів також не очікується, вночі найхолодніша температура повітря – 0 градусів. Перший сніг у місті очікується 28 листопада.

Одеса

Південь країни буде максимально теплим, удень у листопаді від +16 (максимум) до +5 (мінімум) градусів. Вночі стовпчики термометрів покажуть від +2 до +11 градусів. Першого снігу у листопаді там не очікується.

Ужгород

На Закарпатті перший сніг очікується 19 листопада. Вдень весь місяць стовпчики термометрів будуть вищими за нуль, а ночами прогнозується мінімум -2 градуси.

Як повідомляв "Апостроф", народний синоптик Володимир Деркач дав прогноз, що в Україні перехід з осені до зими проходитиме поступово, без різких перепадів температури. Дощі чергуватимуть зі снігом, а морозні відрізки чергуватимуться із теплими.