RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

В Україну йде різке похолодання та нічні морози: прогноз на найближчі дні

Дощі та морози до -4 градусів прийдуть на зміну сухій та сонячній погоді в Україні.

Свіжий прогноз погоди до 11 листопада публікує Укргідрометеоцентр.

7 листопада

У неділю середня температура по Україні становитиме +10...+15 градусів. Дощі синоптики прогнозують у Закарпатській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях. В решті регіонів буде суха та тепла погода.

8 листопада

У понеділок у західних областях України температура вдень становитиме +5...+9 градусів, і опади у вигляді дощу пройдуть у Закарпатській, Вінницькій, Івано-Франківській та Чернівецькій областях. Також очікуються дощі у Кіровоградській, Черкаській та Полтавській областях. У південних регіонах синоптики прогнозують до +17 градусів, у східних – до +12, а на Півночі – до +11. Вночі стовпчики термометрів істотно не знижуватимуться, а заморозки близько нуля прогнозуються лише в Луганській області.

9 листопада

У вівторок картина кардинально зміниться: дощі перейдуть на східні та південні області, а сонячна погода очікується у північних та західних регіонах. Найтепліше вдень буде у Криму - стовпчики піднімуться до +13 градусів. На Сході синоптики прогнозують до +9, на Півночі – до +5, а у центральних та західних регіонах – +3..+7 градусів. Нічні заморозки до -1 можливі у Волинській області.

10 листопада

У середу опадів не очікується, і в більшості регіонів будуть нічні заморозки до -2...-4 градусів. Вдень у середньому стовпчики термометрів піднімуться до +5 градусів.

11 листопада

Подібну погоду синоптики прогнозують і на четвер. В усіх регіонах України, окрім Криму, будуть нічні заморозки до -4 градусів. Середня температура повітря вдень - +3..+6 градусів.

Раніше ми розповідали, якою буде погода в грудні і публікували прогноз на перший зимовий місяць.