RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Іменини Дмитра: гарні листівки та привітання у віршах

У понеділок, 8 листопада, святкують свій День Ангела власники імені Дмитро. Стародавні греки вважали, що ім'я Дмитро означає "присвячений богині Деметрі". Цього дня прийнято вітати своїх рідних, близьких та знайомих, які мають це ім'я.

"Апостроф" зібрав найкращі привітання з нагоди свята.

Вітаю зі святом! Нехай кожне твоє "сьогодні" буде наповнене щастям і натхненням, а кожне "завтра" готує перспективи та успіх.

***

В цей радісний день бажаю, щоб у твого ангела-хранителя майже не було роботи. Радості та щастя, здоров'я та успіхів тобі! Нехай завжди над твоєю головою світить сонечко, а за спиною стоїть маленький помічник!

***

Вітаю з днем ангела! Нехай здоров'я буде богатирським, дохід – стабільним, дім – затишним, друзі – вірними, робота – цікавою. Нехай тебе завжди оточує любов, а в усьому супроводжує удача! Залишайся в будь-якій ситуації таким, яким ти є, – мужнім, надійним, впевненим в собі!

***

Дімо, бажаю тобі стабільного доходу, миру в родині, гармонії в душі і, головне, здоров'я. Щоб ти завжди був радий тому, що в тебе вже є, але при цьому ніколи не переставав ставити перед собою великі життєві цілі. Радій життю, будь щасливий, здоровий і коханий!

***

Вітаю з іменинами! Бажаю тобі благополуччя, любові, щастя, удачі, гарного настрою. Нехай тебе завжди оточують вірні друзі, на роботі поважають колеги, а вдома – обожнюють рідні.

***

Залізного здоров'я, широких можливостей і невичерпних сил бажаю тобі на іменини! Нехай в житті тебе переслідує успіх і ніколи не відстають удача і благополуччя. Бажаю тільки приємних турбот та великого достатку. Завжди сміливо йти вперед, лови кожен позитивний момент і насолоджуйся ним!

***

Дмитре, з іменинами! Бажаю тобі щасливої долі, позитивного настрою і легкого прибутку. Нехай всі твої геніальні ідеї втілюються в життя. Здоров'я тобі, плідної праці та завжди відмінного відпочинку.

Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,
Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З днем ангела Дмитра,
Прийми привітання!

***

Хай же Дімі життєву дорогу
Встеляють небесні зірки,
І ангел твій хоронитель
Хай буде з тобою завжди!
Щоб ти кожної миті відчував
Богородиці щиру опіку.
Бог з неба тобі хай дарує
Щастя, здоров'я і довгого віку.

Нагадаємо, цього дня також відзначають День ангела: Антон, Артемідор, Асафій, Опанас, Василь, Вовк, Глікон, Лупп, Митродор, Сгілікон, Феофіл